Fredag

Hej på er. Nu så har min migrän gett sig, usch det var inte kul, kräktes nästan hela natten och vaknade helt darrig och trött. Men huvudvärken har sakta försvunnit allt eftersom dagen har gått och jag har ätit lite så jag har fått orken tillbaka. Så nu är jag väldigt glaaaad. Efter varje gång jag haft ett jobbigt migränanfall så blir jag plötsligt så tacksam för det lilla dagen efter, att bara kunna sitta upp och göra vad man vill, umgås med människor och helt enkelt alla vardagliga saker. Brukar också bli överdrivet social, annars brukar jag vara rätt tyst av mig. Det är som ett uppvaknande efter varje gång jag haft migrän. Haha låter knäppt kanske men det känns faktiskt så! Så även om det verkligen suger att ha migrän så får man ju se det positiva i det hela också :-)

Orkade inte gå till skolan i förmiddags men pallrade mig dit på eftermiddagen för jag hade en ganska viktig redovisning jag inte ville missa. Det gick ganska bra. Det var som ett slags dramauppspel och det är ju inte det jag är bäst på precis, men jag gjorde det bästa utav det!

Ikväll händer inget särskilt, har laddat upp med chips och pepsi och ska mysa ner mig i soffan och kolla på Idol sedan! :)

Har inte mycket mer att skriva just nu, så här får ni liter bilder på "dagens outfit"!



/Kramar från Linnea

P.S Följ gärna min blogg via blogglovin 


Migrän

Har världens migränanfall just nu så jag orkar inte uppdatera bloggen idag.
Har legat i soffan sen jag kom hem från skolan och ska nu lägga mig där igen och vila och försöka hoppas på att det ger sig snart. >.<

Kram! /Linnea

Sängdags

Godkväll, har inte så mycket mer spännande att berätta idag så jag får bara säga godnatt, för nu är det dags att gå till sängs. Har tagit på mig nattkläder, borstat tänderna och ska alldeles strax krypa ner i min varma sköna säng!


Här är min säng, visst ser det mysigt ut? Dock får ni tyvärr inte dela sängen med mig, det får bara min pojkvän Kim göra haha ;) Fast tyvärr är han inte här med mig just nu. Påtal om honom så bad han mig att länka hans blogg på min blogg, så då kan jag ju passa på att göra det nu.

Besök ->http://kimtube.blogg.se<- Besök

Men som sagt, dags att sova, en ny spännande dag väntar i morgon, sköt om er! /Linnea


Shopping

Vilken härlig dag det har varit än så länge! Gick till skolan och såg på en film på engelskan, och när vi hade sett den så slutade vi och jag har inga lektioner nu på eftermiddagen så det blev en väldigt kort skoldag. Sen åkte jag in direkt till stan med mamma för jag skulle kolla efter en ny jacka till vintern. Hittade en direkt i första butiken jag gick in i! Köpte även ett armband, mobilstrumpa och en tröja! Bilder kommer här;


Jackan/kappan, såg den och tänkte direkt att den vill jag ha,
och dessutom hade den jättemysigt material.


Var bara tvungen att köpa det här armbandet när jag såg det, var ju jordgubbar och en chokladtårtsbit på det. Jag älskar saker med jordgubbar och bakverk på!


Hittade även denna tröja på H&M. Har alltid gillat Hello Kitty, ett tag köpte jag bara saker med Hello Kitty på, har inte varit lika besatt av det på sistone, men när man hittar en tröja som den här kan man ju inte låta bli att köpa! Mina armar ser enorma ut på bilden men det är bara för tröjan är så pösig XD


Sen gick jag och mamma in i en telefonbutik för att se om den mobilen jag beställt fanns där, ville se hur den ser ut IRL, men den fanns inte. Istället hittade jag detta mobilfodralet! Var tvungen att köpa det, och kan vara bra och ha till min touchmobil sen, lär ju lätt bli repor. Även mamma köpte en likadan till sin mobil haha!

Det blev en mycket lyckad tur på stan. :) Nu ska jag ta tag i lite plugg, ciao.


Blondinbloggare

Surfade runt lite på youtube igår och kollade på lite "amandavardet parodier" och hittade några riktigt roliga som jag satt och garvade åt. T.ex den här. För er som inte vet så är amanda en stor bloggare som blivit känd genom sina videoklipp där hon gör konstiga marsvinsljud och spelar(?) allmänt pantad. För ärligt talat så hoppas jag hon bara spelar, för kan man vara så pantad!? Och det mest tragiska är, oavsett om hon fejkar eller inte så har hon fått läsare och blivit berömd på grund av detta. Dock är hon ju inte känd för något bra utan de flesta hånskrattar åt henne och stör sig på henne. Likadant med Kissie och andra små blondintjejer som bloggar, de är blondiner som provocerar och blir kända, men är det till någon nytta då de flesta bara pratar skit om dem? Själv tycker jag inte det är ett dugg kul att läsa tex Kissies och amandavardets bloggar, blir bara tråkigt och uttjatat och inte värt att lägga ner sin tid på. Nä, buuu för dem! Jag håller mig till att kolla på parodier av dom och läser lite mer vettiga bloggar som t.ex Fokis blogg ;)

I alla fall så hittade jag nu ett klipp där de visar en video på amandavardet och pratar om henne i programmet Vakna med the voice. Tyckte det var lite kul och Paul är så klockren när han härmar henne, hahaha.


Ny telefon

Igår så beställde jag en ny mobiltelefon, trots att jag har min älskade rosa Sony Ericsson Z610i (som ni såg lite av på bilden i inlägget nedanför). Men den börjar bli seg, kan inte spela upp låtar eller titta på videos, och hör heller inte när det ringer eller när någon smsar för det bara hackar. Därför bestämde jag att jag skulle köpa en ny mobiltelefon, och det blev en Sony Ericsson Satio. Har läst mycket om den och den verkar superbra på alla sätt och vis, den är för det första snygg, men sen har den en massa coola funktioner. 12 megapixel kamera (liksom whaaaat, jag har bara 7 megapixels på min digitalkamera), touchscreen, man kan se på youtube och den är anpassad för att se videos, lyssna på musik och sen finns det en massa andra coola funktioner.
Jag beställde den röda varianten, tyckte den var snyggast ♥ (den är helröd på baksidan vilket inte syns på bilden). Längtar tills jag får den nu!


Måndag

Hej! Idag är det måndag och jag är på ovanligt bra humör!
Kan bero på att vi hade bara en lektion i skolan idag och sen fick vi gå hem klockan 11. Och den enda lektionen vi hade var japanska, mitt favoritämne ♥ Sedan när jag kom hem så åt jag lite och sedan började sätta igång och skriva på ett samhällsarbete som ska lämnas in nästa vecka. Jag skrev flitigt i en timma, mycket ovanligt för att vara mig! Jag brukar aldrig orka göra skolarbeten utan gör det i sista sekunden, men idag kände jag mig riktigt taggad på att skriva. Så yay för mig själv, haha! I lördags var jag på kalas hos en kompis som fyllde 17 år, det var mycket trevligt att träffa alla gamla kompisar igen, och även nya. Bilden här bredvid är tagen från den dagen. Lockade håret och tyckte det blev snyggt, kanske inte syns så jättebra på bilden, men lite i alla fall! :) Igår så slappade jag bara, kände mig som en zombie hela dagen. Men nu är det måndag, en ny vecka, med ny energi och nya möjligheter! (klischigt det där lät, aja..) Efter att jag pluggat hemma idag så fick jag ett plötsligt infall och kände att jag ville gå ut och gå en promenad. Så det gjorde jag! Jag behöver verkligen motionera mera, är en riktig soffpotatis.
När jag gick så passade jag även på att att ta några höstiga bilder, det börjar ju bli så härliga färger nu på träden. Även om jag inte gillar hösten särskilt mycket, det är kallt och mörkt och deprimerande, så finns det även fördelar med den, tex de härliga färgerna!
Nu har jag skrivit nog för stunden, kanske uppdaterar senare idag, eller inte. Någon gång kommer jag uppdatera igen i alla fall, tills dess; ha det bra! ♥

Åskväder

Surfade runt lite på youtube och hittade ett jättecoolt klipp.
Det är en kör som gör ljud som låter precis som att det regnar och åskar.



Erkänn coolt? :O

Celler och bratwurstar

Hej!
Idag har varit en rätt bra dag. Tänkte berätta lite om vad jag gjorde i skolan. Först hade jag tre timmar naturkunskap och vi skulle jobba om celler. Så vi fick bygga upp modeller av celler med gammalt skräp, kartongbitar o.s.v. Det var kul och det kändes som man var tillbaka på mellanstadiet igen när man satt och klippte och klistrade! :D
Efter det var det lunch och jag åt en stor fet bratwurst! Haha... ehh ja! Det var gott ♥ Man fick välja mellan antingen biff eller bratwurst idag i vår matsal/restaurang och var jag än kollade så hade ALLA biffar på tallriken. Hallå folk, vad är det för fel på er, korv som är så gott?? Eller, kanske det är mig som det är fel på...? Vad skulle ni valt, biff eller bratwurst?

I alla fall, efter den trevliga korvlunchen så hade jag matteprov, var rätt nervös inför det men det gick jättebra, det var ovanligt lätt. Efter det slutade jag och nu sitter jag här och skriver detta blogginlägg. Just nu känner jag också en stor lättnad, för har inte så mycket plugg just nu, idag hade jag en inlämning och ett prov som har stressat mig men nu när det är avklarat känns det väldigt skönt. En annan sak som är skön är att imorgon är det freeedag! Dock känns det som att det var nyss fredag, den här veckan har gått otroligt fort. :o

Skriver kanske mer senare, annars, ha det bra!  /Linnea



RSS 2.0