Ny design

Idag fick jag lust att fixa ihop en ny design till bloggen så har fixat lite nu under dagen och är nu äntligen klar! Fick lite problem i mitten men min pojkvän hjälpte mig fixa till det, för han är mycket bättre på html och sådant än mig. Jag gissar mig i princip bara fram!
Så det fick bli en liten jullayout, måste man ju ha nu såhär i juletider och jag blev rätt nöjd själv med den måste jag säga :D

Nu ska jag nog göra lite nytta istället och skriva lite på en litteraturanalys som ska vara inlämnad om två dagar!

/ ~Linnea

Dagens låt

Här kommer en dagens låt igen. Kände att jag var tvungen att dela med mig av denna låten, den är så vacker och fick mig nästan att gråta när jag hörde den första gången. Det handlar om någon som har känt någon som har gått bort men att de kommer ses igen någon dag. Själv har jag inte haft någon som stått väldigt nära mig som har dött men jag kan ändå förstå hur det kan kännas så kan ta till mig texten ändå. Så denna låten har verkligen en fin text men det är inte bara det som gör den bra utan melodin var så fin och mäktig och det var det som fick mig att fastna för låten till en början.


Julpyssel

Sitter här och gör lite julkort i photoshop. Älskar att sitta och experimentera i photoshop och fixa ihop personliga julkort. Skriver sedan ut dem på tjockt papper och skickar som vanliga julkort på posten istället för vanliga tråkiga julkort med en gammal tomte på!


Egentligen borde jag sitta och plugga på massa skolarbeten men jag orkar helt enkelt inte ikväll, så nu tänker jag fortsätta sitta och fixa julkort och lyssna på min julplaylist som jag fixade till spotify. Lyssna gärna här.

Älskar julen förövrigt, det är så mysigt med julmusiken, maten, pyntet och pysslet och ja allt!
Fast inte lika kul är det att se mamma bli jättestressad (och en massa andra för den delen) över allt hon måste fixa till julafton, men jag ska försöka hjälpa henne så gott det går så hon inte bryter ihop. För julen ska inte bestå av sammanbrott, stress och depression. Det ska bestå av glädje och kärlek! :)


Goddagens

Förra gången jag skrev här så sa jag att jag skulle börja blogga mer igen, men blev det av? Nej.. Har helt enkelt inte haft tid eller ork då jag har väldigt mycket skolarbete att göra just nu och inte heller nån inspiration till att blogga, men nu ska jag återigen göra ett försök! En anledning till det är att jag har skaffat en annan domän till min blogg.
Nämligen http://www.litenstorflicka.se :D Min pojkvän gav mig en kupong eller vad man ska kalla det, som han fick på Dreamhack som gör att man får ett gratis webbhotel + domän i ett år på binero.se. Så jag passade på att fixa en finare domän till min blogg då :D
Detta kanske gör att fler läsare hittar hit och det vore ju roligt! Men då måste jag ju också skriva lite... så ska verkligen försöka det nu!


RSS 2.0