Tävling på fokis.se!

Nu är jag med i en tävling igen på Fokis blogg!

Man kan vinna ett valfritt smycke från cocoo.se :)


Dagens låt

Detta är en låt som en länkade till mig igår och direkt efter första gången jag hörde den så gillade jag den. Sedan lyssnade jag om och om igen och nu är den min favoritlåt för tillfället ♥
Det är Utopia med Within Temptation. Gillar inte deras musik så jättemycket i vanliga fall men denna var lite annorlunda mot deras andra låtar och den är riktigt bra tycker jag.
Lyssna ni också och säg vad ni tycker :)


Bloggen

Hejsan. Idag bestämde jag mig för att börja blogga igen. Kanske inte kommer vara jätteaktiv och skriva flera inlägg varje dag, och kanske inte ens varje dag. Men ska försöka uppdatera då och då när jag känner att jag har något att skriva om. Tänkte också börja med ett system med inlägg "dagens låt", "dagens händelse" etc... Eller kanske jag inte gör så, vi får se hur det blir.

Funderar också på att byta design på bloggen, jag är väldigt nöjd med den jag har nu men börjar ändå tröttna på den och den är också lite skrikig med all den rosa färgen. Passar bättre med något mörkare nu när det är mörka tider utomhus... Kanske fixar ihop någon design om jag har tid någon gång framöver :-)

/ ♥ Linnea


Tävling på fokis.se

Foki har en tävling där man kan vinna vad som helst från Mihi.se!

Jag ska delta och önskar att vinna antingen den här:eller den här:Hoppas på att jag vinner nu, men chansen är nog inte så stor då nästan 2000 personer är med i tävlingen! :(

Livsfarlig baconfeber eller dödlig spruta?

Den hetaste debatten just nu måste nog vara den om svininfluensan och hurvida man ska vaccinera sig eller inte. Det finns otroligt många som sprider en massa saker via internet, men vad är sanning egentligen? Vem ska man tro på?

Efter mycket funderingar och efter att jag ändrat mig många gånger så har jag bestämt att jag ska ta vaccinet, och jag tycker även alla andra ska göra det också.
Det pratas mycket om att det är kvicksilver i det och att det är farligt. Ja okej det kanske finns en liten chans att det påverkar något i vår kropp negativt, men tänk på att vi har tagit vaccin förr när vi var små mot tex stelkramp osv, det innehåller också kvicksilver och vi mår bra och är friska i dag vi som tagit det?
Dessutom är det många som tar liknande influensavaccin varje år och de mår bra. Visst, det finns alltid en risk att något går snett och det har hänt att folk fått konstiga reaktioner. Men risken är ytterst liten, och det finns alltid risker med allt här i världen. Finns folk som får allergiska reaktioner bara av att ta en alvedon. Jag anser såhär, har man tagit vaccin när man var liten så borde det inte heller vara något problem att ta det här vaccinet! Folk har bara denna gången lyckats komma med massa konspirationsteorier och lögner för att skrämma upp halva befolkningen.Som det stod i en tidning jag läste: 6021 personer har dött i svininfluensan, 0 har dött av vaccinet. Är inte det själ nog att vaccinera sig?
Allt fler och fler insjuknar i svininfluensan just nu i Sverige och det kommer bara sprida sig mer och mer. Det kommer säkerligen också komma fler dödsfall om det fortsätter sprida sig, och fler skolor och arbetsplatser kommer att få stänga ner.

Så gör samhället en tjänst och ta vaccinet så kanske vi räddar fler liv och gör så att fler slipper få smittan. Jag läste också någonstans att någon inte tänker vaccinera sig och att det "bara är att stanna hemma" så smittar man ingen. Men så lätt är det inte.. det smittar ju även innan det brutit ut ur kroppen och efter man har varit sjuk och då kanske man smittar någon omedvetet i alla fall...

Så själv tänker jag vaccinera mig nästa vecka. Vi får väl se om jag dör, blir zombie eller något annat då, lär skriva igen efter jag har fått sprutan. :)

RSS 2.0