Utmaning

För att riktigt komma igång med mitt bloggande tänkte jag köra på med en utmaning, som ser ut såhär:

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love
Day 03 – Something you really want
Day 04 – What you ate today
Day 05 – Your definition of love
Day 06 – Your day
Day 07 – Your best friend
Day 08 – A moment
Day 09 – Your beliefs
Day 10 – What you wore today
Day 11 – Your siblings
Day 12 – What’s in your bag
Day 13 – This week
Day 14 – What you wore today
Day 15 – Your dreams
Day 16 – Your first kiss
Day 17 – Your favorite memory
Day 18 – Your favorite birthday
Day 19 – Something you regret
Day 20 – This month
Day 21 – Another moment
Day 22 – Something that upsets you
Day 23 – Something that makes you feel better
Day 24 – Something that makes you cry
Day 25 – A first
Day 26 – Your fears
Day 27 – Your favorite place
Day 28 – Something that you miss
Day 29 – Your aspirations
Day 30 – One last moment


I 30 dagar ska jag skriva om allt det här , kan bli rätt intressant, börjar idag med första "introduce yourself", om jag lyckas knåpa ihop något bra. Att beskriva mig själv har aldrig varit min starkaste sida.

Konsten att skriva med en iphone

Fick för inte så länge sen en ny iphone 4, och jag älskar den verkligen på alla sätt och vis. Trots ständiga påhopp från androidälskare att "iphone suger, för att.. blablabla". Kan inte folk bara vara glada för sitt eget istället för att klaga på alla andra? Ja, i alla fall, jag älskar min telefon, men något som jag verkligen har svårt för är att skriva på tangentbordet som är inbyggt i den. Tangenterna är väldigt små, och dessutom så är det något inbyggt rättstavningsprogram i den som gör att allt jag skriver blir helt åt fanders.

Mitt första sms blev såhär "Hej du, jag kan ansa och så med min iphone nu!". Nej jag tänkte inte använda min mobil till att ansa mina håriga delar. Ville helt enkelt meddela min kompis att jag kan smsa med min iphone nu. På nyårsafton tänkte jag skriva en gott nytt år hälsning till en annan vän och det blev istället "Gott bytte hot!" och det berodde inte på att jag hade för mycket promille i kroppen, jag hade ju bara druckit cola.

Ja tänk så fel det kan bli, har hört att det dock går att stänga av rättstavningsfunktionen, kanske något jag borde göra, då den stjälper mer än hjälper. Fast sen är det ju också lite roligt när det blir fel, lite spänning i vardagen sådär! Haha.

strunt

Musiken flödar i mina öron, jag känner mig lycklig och jag sitter och sjunger med och gungar i stolen. Men endast när ingen ser, bakom stängda dörrar, bara jag och mig själv. Jag sitter och drömmer mig bort till en annan värld, bort från verkligheten, bort från mitt vanliga, tråkiga, instängda jag. En dag hoppas jag på att kunna bara släppa alla spärrrar, alla hämningar, dansa vilt inför publiken, blotta min själ, ta del av all den där glädjen, livet. Jag vill ha liv, nu.

I want a perfect moment I wanna go tonight I wanna see the star shoot out of the pitch black sky I wanna start a fire I wanna burn tonight I want a world in motion I wanna see the signs Race through my mind

RSS 2.0