Fredag

Hej på er. Nu så har min migrän gett sig, usch det var inte kul, kräktes nästan hela natten och vaknade helt darrig och trött. Men huvudvärken har sakta försvunnit allt eftersom dagen har gått och jag har ätit lite så jag har fått orken tillbaka. Så nu är jag väldigt glaaaad. Efter varje gång jag haft ett jobbigt migränanfall så blir jag plötsligt så tacksam för det lilla dagen efter, att bara kunna sitta upp och göra vad man vill, umgås med människor och helt enkelt alla vardagliga saker. Brukar också bli överdrivet social, annars brukar jag vara rätt tyst av mig. Det är som ett uppvaknande efter varje gång jag haft migrän. Haha låter knäppt kanske men det känns faktiskt så! Så även om det verkligen suger att ha migrän så får man ju se det positiva i det hela också :-)

Orkade inte gå till skolan i förmiddags men pallrade mig dit på eftermiddagen för jag hade en ganska viktig redovisning jag inte ville missa. Det gick ganska bra. Det var som ett slags dramauppspel och det är ju inte det jag är bäst på precis, men jag gjorde det bästa utav det!

Ikväll händer inget särskilt, har laddat upp med chips och pepsi och ska mysa ner mig i soffan och kolla på Idol sedan! :)

Har inte mycket mer att skriva just nu, så här får ni liter bilder på "dagens outfit"!/Kramar från Linnea

P.S Följ gärna min blogg via blogglovin 


Kommentarer
Postat av: Anonym

Den jobbigaste perioden i ens liv sägs ju vara tonåren,ellerhur?Man jämför sig med andra,man blir bara osäkrare och osäkrare på sig själv.Man börjar också skaffa nya kompisar,och glider ifrån dom gamla kompisarna.Killar och kärlek gör inte det hela bättre.Hur ska man göra för att få en killes uppmärksamhet,hur vet man att en kille gillar en osv..usch,det hela är så rörigt.Men jag skriver en blogg en allt det! Jag ger tips på hur ditt självförtroende och sjukkänsla kan stärkas när det gäller den svåra tonårs perioden.Jag skriver också om 100 andra saker som har med självförtroende att göra ,bla hur du kan stärka din kompis självförtroende .Jag tar också upp mobbning,anorexia,grupptryck osv.Även om inte du känner dig som många andra tonåringar gör,så tycker jag verkligen att du ska kolla in denna blogg ändå eftersom att en sån hära blogg verkligen behövs bland dagens ungdomar .Jag själv är 15,så jag vet vad jag pratar om.Kram från JUNO – http://jjuno.blogg.se

2009-10-09 @ 20:34:09
Postat av: Weronica - Med Livet Som Insats

Det finns verkligen inget värre än migrän.. jo det gör det. men för tillfället lixom ^^

2009-10-10 @ 02:35:09
URL: http://weris.blogg.se/
Postat av: Muffinsmartin

Snygg dagens ;)

2009-10-10 @ 20:25:09
URL: http://muffinsmartin.blogg.se/
Postat av: johanna

fin blogg dy har!

haft en bra dag?:)

kram.

2009-10-10 @ 23:57:30
URL: http://jbzz.blogg.se/
Postat av: Emma Damm Drawings

Var gärna med och tävla om ett egendesignat linne i min blogg :-) Ha en fin söndag!

2009-10-11 @ 14:23:52
URL: http://emmadamm.blogg.se/
Postat av: http://laamicha.blogg.se/

snygg blogg :)

gillar desginen

2009-10-11 @ 16:53:48
URL: http://laamicha.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vill du rösta på mig via länken nedan?? Har 11 platser kvar att klättra innan jag ens har chansen att få gå på BlogAwards.

En av er läsare kommer även att få följa med=)http://www.tv4.se/1.1173520?i=231Mvh http://hileasoltun.blogg.se

2009-10-11 @ 22:24:30
Postat av: Matilda

Så härlig blogg!:)

2009-10-12 @ 04:14:28
URL: http://maaatiiildaaan.blogg.se/
Postat av: HERMELIN

vilken söt blogg :D

ha en bra dag !

2009-10-13 @ 17:44:22
URL: http://hhermelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0