Måndag

Hej! Idag är det måndag och jag är på ovanligt bra humör!
Kan bero på att vi hade bara en lektion i skolan idag och sen fick vi gå hem klockan 11. Och den enda lektionen vi hade var japanska, mitt favoritämne ♥ Sedan när jag kom hem så åt jag lite och sedan började sätta igång och skriva på ett samhällsarbete som ska lämnas in nästa vecka. Jag skrev flitigt i en timma, mycket ovanligt för att vara mig! Jag brukar aldrig orka göra skolarbeten utan gör det i sista sekunden, men idag kände jag mig riktigt taggad på att skriva. Så yay för mig själv, haha! I lördags var jag på kalas hos en kompis som fyllde 17 år, det var mycket trevligt att träffa alla gamla kompisar igen, och även nya. Bilden här bredvid är tagen från den dagen. Lockade håret och tyckte det blev snyggt, kanske inte syns så jättebra på bilden, men lite i alla fall! :) Igår så slappade jag bara, kände mig som en zombie hela dagen. Men nu är det måndag, en ny vecka, med ny energi och nya möjligheter! (klischigt det där lät, aja..) Efter att jag pluggat hemma idag så fick jag ett plötsligt infall och kände att jag ville gå ut och gå en promenad. Så det gjorde jag! Jag behöver verkligen motionera mera, är en riktig soffpotatis.
När jag gick så passade jag även på att att ta några höstiga bilder, det börjar ju bli så härliga färger nu på träden. Även om jag inte gillar hösten särskilt mycket, det är kallt och mörkt och deprimerande, så finns det även fördelar med den, tex de härliga färgerna!
Nu har jag skrivit nog för stunden, kanske uppdaterar senare idag, eller inte. Någon gång kommer jag uppdatera igen i alla fall, tills dess; ha det bra! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0